fbpx

Menu

DEN bedste modeinvestering for kvinder i 2021

Hvad er den ultimative bedste investering, den som holder, og den som hver gang holder max, når du skal vælge et outfit der sparker …

Jeans til damer

Denim naturligvis.. Denim er den helt store klassiker. Nogle har argumenteret for sweatpants forever, og vi kan ikke benægte appellen! Men en pige kan aldrig skilles helt fra sin denim.
Få det bedste fra begge verdener i overdimensionerede jeans, der er lige så louche og seje, som de er behagelige.
Vaske, styrer farveskalaen fra mørk blues til dark grey. Bare tilføj nogle oversized sweatshirts og jakker, så har du din nye uniform going on..

Denim trends 2021: Vores krop kan ånde i denim, denim er lavet af bomuld- yeah vi elsker bomuld og det gør vore krop også.

Egenskaber og kvaliteter:⁠ ⁠ Bomuldsfibre er gode at bruge til stoffer, som skal have en stærk og glat overflade, der ikke danner knuder efter brug. Desuden er bomuld ekstremt holdbart og meget resistent overfor kemiske og mekaniske påvirkninger.⁠ ⁠ Bomuld krøller for det meste ikke, det har en høj sugeevne, det er stærkt og nemt at indfarve, og så er det blødt mod huden.⁠ ⁠

Kort sagt- bomuld er en investering til din garderobe!⁠

Denim trends 2021- jeans til damer. Beskeden denne sæson? Hold ikke tilbage!

De bedste denim trends 2021 til skandinaviske kvinder er samlet her:

Flere modehuse ynder at få os til at bære dobbelt denim, på innovative nye måder. Det kan også være smart hvis man kan style det. Den nemmeste måde at mestre dette imponerende look på er at vælge en denim kedeldragt.

Alternativt kan du investere i et par forskellige stykker denim, du kan blande og matche. Sweatshirts med pufærmer, giver det perfekte look, når de styles med denim jeans og en rå western støvle.

Lyseblå vaske giver det feminine og cool look, i kategorien jeans til damer, og kan styles med de lækre bomuldsskjorter, som hitter igen denne sæson. Bomuldsskjorter, er bestemt også en klassiker vi elsker.

 

Ecxentriske skuldre er en trend for kvinder 2021. Her ser du en kjole med de lækre skulderdetaljer, og så er den lavet i det åndbare og naturlige bomuldsmateriale- denim!

Dette kunne måske også interessere dig:

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.