fbpx

Menu

Outstanding modetrends du skal gå efter i 2021

De bedste køb lige nu, som du bliver glad for resten af året

Mode til kvinder 2021.

I en tid, hvor modehusene kigger mere mod bæredygtighed og genbrug, bliver sæsonens tendenser mere flydende og udvikler sig til klassikere, du kan bruge år efter år. Fra herreblazere til perlesmykker, sweatpants og huer – vi har udpeget nogle af de tendenser, der også holder hele 2021, og som du trygt kan investere i nu.

 

blazer til kvinder

Herrestilen

Herreblazeren- yeah den kan vi lide.. De største modehuse har flere bud på herreblazeren, som hitter i modebilledet big time når vi snakker mode til kvinder 2021. Mr. Big bar dem i Sex and The City, og din far har stensikkert mindst én af dem hængende i sit klædeskab: Den klassiske blazer. Men det gør langt fra den afstivende jakke gammeldags – tværtimod. De seneste par sæsoner har den nemlig indtaget verdens modeuger i alle former, farver og størrelser, og det er altså et tydeligt tegn på, at den fortsætter som et hit i 2021, OG vil være en god investering for dig. Gå selv efter en klassisk herreinspireret blazer, som du kan bruge år efter år.

sweatshirt med pufærmer

Sweat suits

'Working from home' har sat skub i en tendens, vi ikke har kunnet undgå på de sociale medier hele året – og der er ingen tegn på, at joggingtøj ryger af agendaen lige foreløbig. Mærker som Ganni og Sporty & Rich og modehuse, som Celine og Louis Vuitton, har også overgivet sig til den bløde tendens. Du kommer langt med en investering i sweatshirts og sweatpants. Vores bud: "It´s not about brand- it is about STYLE.."

Hue i bomuld til kvinder

Huer- megatrend 2021

Huer- Bær dem også indendørs, selvom lærere og konservative, læs tidligere generationer, ikke synes om dette nymodens pjat! What we love about it: DEN accessory du behøver, for at opnå et fuldendt trendy look. Brug den alene, eller match med et tørklæde.

Denim trends 2021

Denim- stonewashed

Mode til kvinder 2021. denim- megatrend, den klassiske af slagsen. den sikre investering. Vores krop kan ånde i denim, denim er lavet af bomuld- yeah vi elsker bomuld og det gør vore krop også. Nogle har argumenteret for sweatpants forever, og vi kan ikke benægte appellen! Men en pige kan aldrig skilles helt fra sin denim. Få det bedste fra begge verdener i overdimensionerede jeans, der er lige så louche og seje, som de er behagelige.

sweatshirt trends 2021

Pasteller

Forår 2021 modetrends. Kom i stemning i sæsonen med nuancer, der minder om den lækreste isbutik med alle dine favorit flavours i frysedisken. Med den banangule, pistaciegrøn, blåbær, hindbær, er nærmest hele isboksen lige til at vælge i.. Man bliver så glad.. Intet forår uden de smukke pastelfarver.

Trendy støvler til kvinder

Western inspirerede Støvler

Man tænker at støvler er til vinter og efterår. Men følge de store designere som Isabel Marant og danske Ganni, er støvlen i westernstil med til at give dit feminine outfit lidt kant- på den fede måde. Og vi kan kun være enige- de rå støvler er SÅ cool til oversized kjoler og denim pants.

Følg med på de sociale medier for trends og tips. Se vores Instagramprofil og Facebookprofil

Dette kunne måske også interessere dig:

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.