fbpx

Menu

Spice up your look. Huetrends 2021 til kvinder og tweens

Huetrends 2021, er en cool trend, som vi alle kan bruge med fordel. Mangler du en fed accessory til dit yndlings-outfit? Den slags accessories som rent faktisk gør enormt nytte- den holder dig varm! Så er det en hue eller som den populært bliver kaldt, en ‘beanie‘, som du er ude efter. It is beanie time…

De kolde måneder er her- så nu er det frem med huerne. Disse beanies er fremstillet i 100% bæredygtigt bomuld, og fås i 8 forskellige farver…  Leder du efter huetrends 2021, er du kommet til de thelt rette sted. Maae Studios designer huer til kvinder, med enten logo eller statement, “We can change the world” eller ” We have the power to change the world”⁠

Huetrends 2021 Tweens og teeangere:

Tween style

Tweens elsker disse beanie huer og de kan styles til nærmest alt overtøj. De fås i 8 forskellige farver..

Lilla- en stor trendfarve 2021

Lilla er klædelig til rigtig mange typer og giver et friskt pust her i vintertiden. Beanies til piger og drenge fås i mange forskellige farver

Huer til Tweens: Med logo, eller med samme statement: “We can change the world” og “We have the power to change the world”. Det er de helt populære huer, som tweens og teenagere er vilde med her i vinter og tidlig forår 2021.

Beanies for enhver smag

Du kan frit vælge mellem mange farver, og mon ikke din yndlingsfarve er i blandt modellerne

Neonfarver er hot i 2021

Huetrends 2021 gælder også en strikhue i neonfarver. Huerne fås også i en neon pink- som i PANG neon pink og neon gul- altså PANG neon gul, som er lavet i strik og med 2 forskellige logos eller statements. Den store udfordring bliver at vælge farve..

huetrends 2021

Neon giver et friskt pust

Huer i pangfarver er en populær trend blandt både kvinder og tweens/teens. De giver dig et lækkert friskt pust til dit yndlings outfit, og så er de bløde at have på.

huetrends 2021

Pink- Neonpink

Denne farver bliver man i godt humør af.. den spreder gælde og optimisme både hos dig selv, men også for dine omgivelser. Vi har brug for farver i denne tid.

Følg med på de sociale medier for trends og tips. Se vores Instagramprofil og Facebookprofil

Dette kunne måske også interessere dig:

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.