fbpx

Menu

The best World concept. Dansk designede Mor & datter styles.

Mor og datter tøj er mest kendt for at være bedårende, men M A A E  S T U D I O S bringer det stilede og moderne aspekt af konceptet ind i billedet. 

Loving feelings... Mirror Me

Mor og datter tøj er mere end bare nuttede outfits, der matcher.

Det er ligeså meget – hvis ikke mere – et statement om, at din datter reflekterer sig i dig. Og måske også omvendt. I hvert fald når vi taler om Tweens. For har du en datter i den aldersgruppe, ved du om nogen, hvor selvstændigt din datter både tænker og agerer. Og det er jo super flatterende at vide, at ens datter gerne vil spejles i sin mor. 

Det er netop den grundtanke, der har skabt basis for Female og Tween-kollektionerne hos M A A E  S T U D I O S. Ideen om at mor og datter spejler sig i hinanden, går derfor igen i mange af de specialdesignede styles.

Mor og datter tøj i fedt design

Mor og datter tøj i fedt design er essensen af M A A E  S T U D I O S. Female & Tween. Men som sagt er det ikke det cutesy-smootsie mor datter tøj, du måske normalt forbinder med konceptet.

Her er mor/datter outfits og accessories designet, så du og din datter kan bære moderigtige og unikke styles lavet af kvalitetsmaterialer. 

Der er lagt vægt på detaljerne i hver og et stykke tøj, og farverne er nøje udvalgte efter modens trends for hver sæson og tøjkolletion.

Casual Classic - mor og datter tøj

Vælg et casual, klassisk outfit som mor og datter tøj og outfit.

En Brody sweatshirt vil være oplagt i kombination med de moderne Flare Pants.

Eller se de fine mohair strik, i flere farvekombinationer. Vælg overtøj der matcher hinanden, i Viola serien, og vær sikker på god stil og kvalitet.

Sporty

Til et mere sporty look, vil et godt bud på et sæt tøj til teenagere og tøj til kvinder, vil være Swea eller Brody sweatshirten, eller den mere feminine Puff Sweat. Kombiner med en cool beanie og et par Widea jeans til dig og et par Leah leggings til din Tweendatter.

Du finder mange sweatshirts i lækre designs og med fine broderi statements, her på shoppen. I kan også kombinere et sæt med sweatshirts, hvor det i stedet for trykket, er farven, der er gennemgående i et outfit.

Modern design

Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants.

Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuit, Flare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Følg med på vores Instagramprofil for at se de seneste nye mor og datter tøj-styles.

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends og den nordiske stil. 

Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Dette kunne måske også interessere dig:

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.