fbpx

Menu

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, det er relevant for os, og vi indhenter altid kun persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos MAAE STUDIOS ApS

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle gældende og relevante love og regler.
Vi opbevarer kun dine persondata, hvis vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse, eller hvis det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Hvilke oplysninger indsamles?

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, er vi nødt til at indsamle visse persondata, for at kunne gennemføre handlen. Ikke mindst så vi kan tilbyde dig vores forskellige services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. dit navn, din mailadresse, din postadresse, din leveringsadresse (hvis den varierer fra postadressen), dit telefonnummer og dine betalingsoplysninger.

MAAE STUDIOS ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af en af vores varer
  • Opretter dig som kunde med en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbreve
  • Anmelder hjemmesiden
  • Sender os spørgsmål, sender reklamationer eller giver feedback

Hvem er dataansvarlig?

Den der er dataansvarlig for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på maaestudios.dk er MAAE STUDIOS ApS, Hollændervej 10, 2791 Dragør – CVR 40343172.

Formål og grundlag for behandling af dine personoplysninger

Dine almindelige kontaktoplysninger som f.eks. navn og adresse indhentes, så vi kan  levere den vare, du har købt hos os.

Din mailadresse indhentes, så vi kan sende dig en ordre- og leveringsbekræftelse.

Når du gennemfører en betaling/ et køb indsamler vi dit navn, dine kortdata og din IP-adresse. De oplysninger, vi indsamler i forbindelse med betalingen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling for at opfylde den indgåede aftale.

Hvis du under en registreringsprocess eller andetsteds på hjemmesiden/webshoppen, har givet os dit samtykke hertil, anvender vi din mailadresse til at udsende et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig vores nyhedsbrev. Alle vores nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Hvis vores behandling af dine persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, der kræves for at gennemføre køb af en vare, er der ikke mulighed for at købe varer af os på vores hjemmeside/webshop.

Dine oplysninger (undtagen din mailadresse, hvis du har givet samtykke til modtagelse af nyhedsbreve eller tilbud) vil blive slettet 2 år efter, at du har modtaget din vare.

Tredjeparts modtagere af dine personoplysninger

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart, og vi overfører ikke dine personoplysninger til tredjelande.

Når du bestiller varer til levering, udleveres oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse til vores fragtfirmaer (enten GLS eller Postnord), så de kan levere din bestilling.

Hvis du anmelder vores hjemmeside/webshop, bliver dit navn og din mailadresse overført til anmeldelsessiden TrusPilot.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem NETS, som databehandler for os. Alle de personoplysninger du oplyser på vores hjemmeside/webshop bliver opbevaret i NETs datacenter.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere. det er vores garanti for, at gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger overholdes.

Hvilke rettigheder har du?

Som den registrerede har du visse rettigheder, som vi til enhver tid skal opfylde. Du har ret til at anmode os om:

  • Adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At slette dine persondata
  • Du har desuden ret til at protestere over behandlingen af dine personlige oplysninger, lige som du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke, at vi behandler dine personoplysninger længere, eller at behandlingen af dine oplysninger skal begrænses, kan du sende os en anmodning herom til vores mailadresse info@maaestudios.dk

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.