fbpx

Menu

Trends 2021

It’s time to get with it!

Are you ready?

Tilbud på trendy modetøj til kvinder og børn 2021.

Vintermode 2021 med oversized detaljer

Når det gælder vintermode i 2021, så skal det være STORT – og til at få øje på. Og det er uanset om du kigger efter en ny vinterjakke, modetøj eller accessories.

Pufærmer på bluser og t-shirts og brede skuldre på blazere kommer helt bogstaveligt til at fylde meget i vintersæsonens modebillede, ligesom denne off white lækker striktrøje i mohair med neonpink colorblock.

One size fits all… Der er ikke noget, der skal stramme, så du behøver ikke at bekymre dig (for meget) over indtagelsen af al den lækre julemad. Oversize-trenden gælder nemlig også for kjoler og trøjer, i forhold til stilarterne der afgør denne sæsons vintermode.

Oversized jakke til kvinder og tweens.

Hvis du rent faktisk er på udkig efter en ny, trendy jakke, så vælg en oversized lang version. Ud over at den type jakke er fantastisk behagelig, så er den oversized stil super in i år. Og vil også være det til næste sæson og så er der tilbud på trendy modetøj til kvinder og børn i 2021.

Accessories

Kan du huske de brede, buttede hårbånd af velour eller satin og også de pænt kiksede scrunchies fra 80’erne og start 90’erne? De er super moderne igen… Så det kiksede er gået af dem, og kommer ikke igen foreløbigt.

Du kommer heller ikke udenom de markante halskæder og øreringe her til vinter. Et look med markante smykker og hårpynt skaber et fedt rebelsk statement – og på en eller anden måde er det både maskulint og feminint – all at once.

Trends som pufærmer, ballonærmer, volumiøse ærmer, oversized stil og feminine detaljer, som denne off white lækker striktrøje i mohair med pufærmer, er store trends i modeverdenen indenfor både kvinder og Tweenpiger.

Hvis du er pjattet med pastelfarver, broderie anglaise og dyreprint, er du home safe. For de trends holder stadig max i 2021.

Ser man lidt på de største modehuses catwalks for efterår- og vinterkollektionerne, så er der også flere nye ting på tapetet. Både til en klassisk stil og til en mere kulørt og unik stil, hvor man gerne må være ekstra excentrisk her til efteråret/vinter.

Instagram:

Følg med på voresInstagramprofil for at se de seneste trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.