fbpx

Menu

Fashion vibes

It’s time to get with it!

Are you ready?

Tøj til teenagepiger.

Tøj til teenagepiger (tweens) fra 8 til 16 år. 

Trends inden for tøj til teenagepiger og kvinder i 2021

Tøj til teenagepiger i 2021, er vigtigt at få styr på. Når det gælder moden i 2021, så skal det være STORT – og til at få øje på. Og det er uanset om du kigger efter en ny vinterjakke, modetøj eller accessories. Oversized tøj er altså super hot.

Pufærmer på bluser og t-shirts og brede skuldre på blazere (til kvinder) kommer helt bogstaveligt til at fylde meget i vinter- og forårssæsonens modebillede. 

Det er moderne, at tøj til teenagepiger skiller sig ud. Personligheden skal skinne igennem. Også derfor er farverne gået lidt bananas, for en unik personlighed er altid farverig.

Oversized jakker til teenagepiger og tweens

Hvis du rent faktisk er på udkig efter en ny, trendy jakke, så vælg en oversized lang version. Ud over at den type jakke er fantastisk behagelig, så er den oversized stil super in i år. Og vil også være det til næste sæson og så er der tilbud på trendy modetøj til kvinder og børn.

Accessories

Kan du huske de brede, buttede hårbånd af velour eller satin og også de pænt kiksede scrunchies fra 80’erne og start 90’erne? De er super moderne igen… Så det kiksede er gået af dem, og kommer ikke igen foreløbigt.

Du kommer heller ikke udenom de markante halskæder og øreringe her til vinter. Et look med markante smykker og hårpynt skaber et fedt rebelsk statement – og på en eller anden måde er det både maskulint og feminint – all at once.

Trends som pufærmer, ballonærmer, volumiøse ærmer, oversized stil og feminine detaljer, som denne off white lækker striktrøje i mohair med pufærmer, er store trends i modeverdenen indenfor både kvinder og Tweenpiger.

Hvis du er pjattet med pastelfarver, broderie anglaise og dyreprint, er du home safe. For de trends holder stadig max i 2021.

Ser man lidt på de største modehuses catwalks for efterår- og vinterkollektionerne, så er der også flere nye ting på tapetet. Både til en klassisk stil og til en mere kulørt og unik stil, hvor man gerne må være ekstra excentrisk her til efteråret/vinter.

Instagram:

Følg med på vores Instagramprofil for at se de seneste trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.