fbpx

Menu

Beanie Maae Tween

199 DKK

Eksklusiv hue (beanie), som varmer dig, og giver det helt rette cool look.

Lavet af det lækreste bæredygtige bomuld.

What we love about it:

DEN accessory du behøver til vinter, for at opnå et fuldendt trendy look. Brug den alene, eller match med et tørklæde.

Farver: pastel pink, pastel blå og pastel lilla

Størrelse: One size

Materiale: 100% bæredygtigt bomuld

 

Ryd

Beanie eller hue i bæredygtigt bomuld med logo i pastelfarver. Mangler du en fed efterår/vinterlig accessory til dit yndlings-outfit? Så er det en hue eller som den populært bliver kaldt, en ‘beanie‘, som du er ude efter. It is beanie time…🧣🍁 Efteråret er her- så nu er det frem med huerne. Disse beanies er fremstillet i 100% bæredygtigt bomuld, og fås i 8 forskellige farver… 👊🏼 med enten logo eller statement, “We can change the world” eller ” We have the power to change the world”⁠

Vintermode med oversized detaljer

Når det gælder vintermode i 2020, så skal det være STORT – og til at få øje på. Og det er uanset om du kigger efter en ny vinterjakke, modetøj eller accessories. Her kan du passende spice outfittet op med en bomuldshue, altså denne beanie eller hue i bæredygtigt bomuld med logo i pastelfarver.

Pufærmer på bluser og t-shirts og brede skuldre på blazere kommer helt bogstaveligt til at fylde meget i vintersæsonens modebillede.

One size fits all… Der er ikke noget, der skal stramme, så du behøver ikke at bekymre dig (for meget) over indtagelsen af al den lækre julemad. Oversize-trenden gælder nemlig også for kjoler og trøjer, i forhold til stilarterne der afgør denne sæsons vintermode.

Oversized jakke til kvinder

Hvis du rent faktisk er på udkig efter en ny, trendy jakke, så vælg en oversized lang version. Ud over at den type jakke er fantastisk behagelig, så er den oversized stil super in i år. Og vil også være det til næste sæson.

Ser man lidt på de største modehuses catwalks for efterår- og vinterkollektionerne, så er der også flere nye ting på tapetet. Både til en klassisk stil og til en mere kulørt og unik stil, hvor man gerne må være ekstra excentrisk her til efteråret/vinter.

Instagram:

Følg med på voresInstagramprofil for at se de seneste nye trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.