fbpx

Menu

Beanie - We can change the world- Female

199 DKK

Eksklusiv hue (beanie), som varmer dig, og giver det helt rette cool look.

Lavet af det lækreste bløde bomuld.

Fås i 7 farver og 2 forskellige statements. Se versionen med sort logo her

What we love about it:

DEN accessory du behøver, for både at holde ørerne varme, samt at opnå et fuldendt trendy look. Brug den alene, eller match med et tørklæde. Og brug den år efter år efter år…..

Materiale: 100% bomuld

Str. One Size

Vaskes ved max 30 grader

 

Ryd

Hue i bomuld med statement i pastelfarver.

Mangler du en fed accessory til dit yndlings-outfit? Så er det en hue eller som den populært bliver kaldt, en ‘beanie‘, som du er ude efter. It is beanie time…🧣🍁 De kolde måneder er her- så nu er det frem med huerne. Disse beanies er fremstillet i 100% bæredygtigt bomuld, og fås i 8 forskellige farver… 👊🏼 med enten logo eller statement, “We can change the world” eller ” We have the power to change the world”⁠

Mode med oversized detaljer:

Når det gælder modetrends 2021, så skal det være STORT – og til at få øje på. Og det er uanset om du kigger efter en ny vinterjakke, modetøj eller accessories. Her kan du passende spice outfittet op, med en beanie eller hue i bæredygtigt bomuld med statement i pastelfarver.

Pufærmer på bluser og t-shirts og brede skuldre på blazere kommer helt bogstaveligt til at fylde meget i 2021’s modebillede.

One size fits all… Der er ikke noget, der skal stramme, så du behøver ikke at bekymre dig (for meget) over indtagelsen af din yndlingsmad. Oversize-trenden gælder nemlig også for kjoler og trøjer, i forhold til stilarterne der afgør denne sæsons forår- og sommermode 2021.

Hue i bomuld styles til en trendy lang jakke til kvinder:

Hvis du rent faktisk er på udkig efter en ny, trendy jakke, så vælg en oversized lang version. Ud over at den type jakke er fantastisk behagelig, så er den oversized stil super in i år. Og vil også være det til næste sæson.

Ser man lidt på de største modehuses catwalks for 2021 kollektionerne, så er der også flere nye ting på tapetet. Både til en klassisk stil og til en mere kulørt og unik stil, hvor man gerne må være ekstra excentrisk her i 2021.

Sociale medier:

Følg med på vores Instagramprofil  og Facebookprofilfor at se de seneste styles og trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.