fbpx

Menu

Denise denim stonewashed jeans

799 DKK

Cooleste vask i stonewashed blå. Casual sweat pant i løs pasform. Elastik i anklen.

What we love about it:

Du kommer til at elske denne type cool jeans/sweat pants, som kan bruges til hverdag med en skjorte og sneaks, men yderst elegant med en stilet til.

Materiale: 100% Cotton

Vaskes ved 40 grader

 

Ryd

Jeans trends 2021. Blå stonewashed jeans i lækker kvalitet, med en bæredygtig vision, er disse Denise denim stonewashed jeans.

Har du det godt i et outfit med pangfarver, er neon måske din favorit lige nu. Skab et head-turning look med en panglilla sweat med trendy detaljer, et par fede stonewashed jeans og et par ankelhøje bikerboots.

Forår 2021 og stonewashed denim

Når vi snakker forårsmode 2021/jeans trends 2021, denim i stonewashed kvaliteter the shit.. disse blå stonewashed jeans i lækker kvalitet, er et stærkt bud på denne trend.

Et kæmpe hit i 90’erne og nu er stilen tilbage. Har du ingen af delene, fortvivl ikke, vi har redesignet de mest cool stile fra “back then”. Fulgte du med i Beverly Hills 90210, har du set de fleste denimstile på de kendte figurer, Brenda, Kelly, Donna osv..

Når vi taler om forårsmode 2021 (for kvinder og piger) kommer du altså ikke udenom jumpsuits.

Hvis du ikke har været med på moden tidligere, er det helt sikkert nu, du skal hoppe på vognen og få fingrene i en trendy jumpsuit. Gerne en med fede detaljer. Retfærdiggør det over for dig selv (eller partneren) ved at kalde det en investering. For trenden med jumpsuits fortsætter langt ind i 2021.

Kært barn har mange navne, så om du kalder det en buksedragt, en kedeldragt, en boilersuit eller en jumpsuit – så er der tale om det samme. Selvom en kedeldragt måske mere associeres med en VVS’er end vintermode for kvinder… Måske ikke..

Hvordan får jeg looket:

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Følg med på de sociale medier, Instagram, Facebook eller Pinterest, for at være opdateret på de nyeste trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.