fbpx

Menu

Denise dungarees

399 DKK

Dungarees i lækker neon pink stonewash. Justerbare spænder og logo metalknapper giver lidt ekstra lækkerhed.

Farve: Neon pink stonewashed

What we love about it:

Styles med både strik, sweatshirt og T.shirts med sneaks eller en cool støvle.

Materiale: 100% Cotton.

Størrelsesguide:

134-140cm = 8 år

140-146cm = 10 år

146-152cm = 12 år

152-164cm =14 år

Vaskes ved 40 grader

Ryd

Jeans til piger. Denim Dungarees i lækker neonpink stonewash til tweenpiger, er denne lækre denim jumpsuit, som er helt rigtig i 2021.

Sort er altid in i efterårssæsonen, men i år kan du sætte ekstra knald på med neon, og stadig bevare den gode stil.

Kombiner en lun pastel sweatshirt med et par lyse stonewashed jeans. Kombiner en oversized tunika med dyreprint.

Denim Dungarees i lækker neonpink stonewash til tweenpiger, er denne lækre jeans til piger, som er helt rigtig i 2021

Kombiner en lun pastel sweatshirt med et par lyse stonewashed jeans. Kombiner en oversized tunika med dyreprint med disse Sorte sweatpants i lækker kvalitet og med god pasform, flared pants og chunky støvler.

Har du det godt i et outfit med pangfarver, er neon måske din favorit lige nu. Skab et head-turning look med en pink broderet Sweatshirt med broderi, med trendy detaljer, et par fede stonewashed jeans og et par ankelhøje bikerboots.

Maae Studios

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med disse denim pants loose fit i blå stonewashed jeanskvalitet, altså Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Instagram:

Følg med på voresInstagramprofil for at se de seneste nye trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.