fbpx

Menu

Denise Denim sweat pants Tween

299 DKK

Lækre sweat jeans i den cool stonewash. Løs pasform, lommer bagpå og med elastik ved anklen.

Farver: Blue + Neon Pink

What we love about it:

90er stilen er tilbage og denne buks kan styles til enhver lejlighed. Stærk bomuldskvalitet.

100% Cotton

Størrelsesguide:

134-140cm = 8 år

140-146cm = 10 år

146-152cm = 12 år

152-164cm =14 år

Vaskes ved 40 grader

Ryd

Jeans til tweenpiger. Denim pants loose fit i blå stonewashed jeanskvalitet, er denne lækre jeans, som er helt rigtig i 2021.

Farver 2021,  er en stor palet af skønne farver.

Sort er altid in i efterårssæsonen, men i år kan du sætte ekstra knald på med neon, og stadig bevare den gode stil.

Også de naturbetonede farver, dyreprint og ikke mindst; blomsterprint fortsætter i hele 2021. Designerne har hentet inspiration til årets efterårsmode fra 60’ernes vilde tapeter og fra de vilde dyr.

Kombiner en lun pastel sweatshirt med et par lyse stonewashed jeans. Kombiner en oversized tunika med dyreprint med disse Sorte sweatpants i lækker kvalitet og med god pasform, flared pants og chunky støvler.

Har du det godt i et outfit med pangfarver, er neon måske din favorit lige nu. Skab et head-turning look med en pink broderet Sweatshirt med broderi, med trendy detaljer, et par fede stonewashed jeans og et par ankelhøje bikerboots.

Maae Studios

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med disse jeans til tweenpiger, altså Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Instagram:

Følg med på voresInstagramprofil for at se de seneste nye trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.