fbpx

Menu

Denise denim jumpsuit

1.299 DKK

Denne 90er worker/uniform denim jumpsuit, har et oversized fit, med elastik I taljen og lukkes med en knap i siden. Meget behagelig pasform. Lavet i den trendy blå stonewash.

What we love about it:

Eksklusiv detalje, er et logo indgraveret i metal knapperne, samt en logo sort læder patch i nakken for lidt ekstra eksklusivitet. Must have jumpsuit, som kan styles både med en hæl og med sneaks.

Materiale: 100% eksklusivt bomuld

Vaskes ved max 30 grader

Ryd

Buksedragt til kvinder. Eksklusiv trendy stonewashed blå denim jumpsuit/kedeldragt, er denne Denise Denim jumpsuit. En lækker sag som signalerer stil og trends.

Når vi taler om forårsmode 2021 (for kvinder og piger) kommer du altså ikke udenom jumpsuits.

Hvis du ikke har været med på moden tidligere, er det helt sikkert nu, du skal hoppe på vognen og få fingrene i en trendy jumpsuit. Gerne en med fede detaljer. Retfærdiggør det over for dig selv (eller partneren) ved at kalde det en investering. For trenden med jumpsuits fortsætter langt ind i 2021.

Kært barn har mange navne, så om du kalder det en buksedragt, en kedeldragt, en boilersuit eller en jumpsuit – så er der tale om det samme. Selvom en kedeldragt måske mere associeres med en VVS’er end vintermode for kvinder… Måske ikke..

Eksklusiv detajle er logo metal knapperne samt sort læder patch I nakken.En buksedragt til kvinder, er en must have jumpsuit, som kan styles både med en hæl og med sneakers.

En lækker sag som signalerer stil og trend.

Oversized sweatshirt:

Vi elsker bomuld, og Swea eller Brody sweatshirten, eller den mere feminine Puff Sweat. Kombiner med en cool beanie og et par Widea jeans til dig og et par Leah leggings til din Tweendatter. Vælg et casual, klassisk outfit som mor og datter tøj og outfit.En Blocky knit striktrøje vil være oplagt i kombination med de moderne Flare Pants.

Maae Studios:

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Instagram:

Følg med på sociale medier:

Instagram

Facebook

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.