fbpx

Menu

Puff Shirt hvid

699 DKK

Puff shirt i lækkert bomulds poplin.

Bluse med skarp krave, pufærmer der går ned over albuen, med elastiske ærmekanter og bomuldsovertrukkede eksklusive knapper.

Fås i både black og white

What we love about it:

Du har muligvis allerede masser af bomulds-poplin-skjorter i dit skab, men Maae Studios´version fortjener at blive tilføjet i blandingen - puffede ærmer går ingen steder, og du kan få dem til at se mere volumniøse ud, ved at skubbe ærmerne op forbi albuerne. Klassisk trend i 2021.

Materiale: 100% eksklusivt bomuldspoplin.

Vaskes ved 30 grader skånevask
Ryd

Skjorte til kvinder. Hvid kort skjorte med pufærmer og volume, samt et feminint snit, er denne version fra Maae Studios. Du har muligvis allerede masser af bomulds-poplin-skjorter i dit skab, men Maae Studios´version, som er en lækker skjorte til kvinder, fortjener at blive tilføjet i blandingen – puffede ærmer går ingen steder, og du kan få dem til at se mere volumniøse ud, ved at skubbe ærmerne op forbi albuerne. Fås også i sort, se den her.

Modetrends 2021 – hvad er de nyeste trends mon i år!?

Ser man lidt på de største modehuses catwalks for 2021, så er der også flere nye ting på tapetet. Både til en klassisk stil og til en mere kulørt og unik stil, hvor man gerne må være ekstra excentrisk her til foråret.

Vi har sat en lille modeguide op, så du nemt får et overblik over de største modetrends her i 2021.

Modern design:

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Mirror Me. Et mor og datter koncept. Er du og din Tweendatter til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Instagram:

Følg med på voresInstagramprofil for at se de seneste nye trends og tips.

Har du desuden mod på at leve mere bæredygtigt og tænke miljø samt sundhed ind i dine hverdagsvalg/vaner, altså evt lave en kødfri onsdag, som en start? Tjek disse 2 sider ud, veganskeopskrifter.dk, og den veganske webshop Nutty Vegan.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.