fbpx

Menu

Puff neon jakke

299 DKK

Neon gul jakke med neon orange/pink foer. Puff detalje ved skulderen, gør den ekstra feminin. Sorte ribdetaljer v ærmer, hals og ryg. Lynlås v frontlommer

What we love about it:

Absolut cool jakke til de stilbevidste Tweens. Styles med alle typer bukser og en frakke din pige vil elskeat have på, med den blødeste foring.

Materiale: 60% Nylon 40% Bomuld

Vaskes ved max 30 grader

Ryd

Jakketrends piger 2021. Kort neon overgangsjakke til tweenpiger i et cool design, går til det meste i garderoben. Neon giver et frisk pift til sorte bukser og jeans. Med den rette jakke på, og et par lækre slidstærke bukser, eller et par Leah leggings til din tweendatter, er hun klædt stærkt på til dagens aktiviteter. Leder du efter den bedste jakke til din tweenpige, der kan følge dig gennem årets skiftende sæsoner? Vælg mellem et udvalg af jakker i den trendy stil, smarte snit, og klassiske men cool farver og quiltninger. Vores jakker har mange praktiske detaljer, især stræk i materialet er en stor fordel for de aktive børn, der også cykler meget. Fordi vores jakker er skabt til at blive brugt, uanset aktivitet og vejr, samtidig ser de pæne ud, som Tweenpiger i denne alder er begyndt at gå meget op i

Sport 2021

Absolut cool jakke til de stilbevidste Tweens. Styles med alle typer bukser. Denne, kort neon overgangsjakke til tweenpiger i et cool enkelt design, vil din tweenpige elske at have på. Går din tweenpige til sport, dans, eller er aktiv ved strand eller skaterbanen, er disse leggings i sort til sporty tweenpiger, til dans og med sans for tidens trends, et stærkt valg. Tjek også disse cool tweenpige styles, cykelshorts i leopardprint, og i neongul.

Modern design

Jakketrends piger 2021. Der findes flere modeller her hos Maae Studios. Se f.eks Viola pop jacket, som er en sort termojakke. Er du lidt vild med tanken om, at du og din datter ligner hinanden lidt, altså at man kan få størrelser både til dig og din datter i samme outfit, eller tilsvarende, kan du se dette indlæg, Mirror Me, hvor du ser flere mor/datter styles til inspiration.

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends og den nordiske stil.

Slow fashion og bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Følg med på vores Instagramprofil for at se de seneste styles og trends.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.