fbpx

Menu

Swea oversized sweat

699 DKK

Swea sweat er lavet i den blødeste bomuld, med broderet med Maae Studios logo I bedste 90ér stil. Designet i en trendy klar lilla farve. Den er designet med en oversized pasform, med drop skulder og let voluminøse ærmer. Bær din med alt fra nederdele til denim.

What we love about it:

Must have sweat i dit skab! Farven er skøn og bliver een af 2021s hotteste farvetrends.

Materiale: 100% Bomuld

Vaskes ved max 30 grader

Ryd

Sweatshirt til kvinder. Lilla oversized sweatshirt med broderet logo er lavet i den blødeste bomuld, broderet med Maae Studios logo I bedste 90ér stil. Designet i en trendy klar lilla farve. Den er designet med en oversized pasform, med drop skulder og let voluminøse ærmer. Bær din med alt fra nederdele til denim.

Har du det godt i et outfit med pangfarver, er neon måske din favorit lige nu. Skab et head-turning look med en sweatshirt til kvinder, altså denne oversized panglilla sweat med trendy detaljer, et par fede stonewashed jeans og et par ankelhøje bikerboots.

Bomuld:

Vi elsker bomuld, og Swea eller Brody sweatshirten, eller den mere feminine Puff Sweat. Kombiner med en cool beanie og et par Widea jeans til dig og et par Leah leggings til din Tweendatter. Vælg et casual, klassisk outfit som mor og datter tøj og outfit.En Blocky knit striktrøje vil være oplagt i kombination med de moderne Flare Pants.

Maae Studios:

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Mirror Me. Et mor og datter koncept. Er du og din Tweendatter til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Instagram:

Følg med på voresInstagramprofil for at se de seneste nye trends og tips.

Har du desuden mod på at leve mere bæredygtigt og tænke miljø samt sundhed ind i dine hverdagsvalg/vaner, altså evt lave en kødfri onsdag, som en start? Tjek disse 2 sider ud, veganskeopskrifter.dk, og den veganske webshop Nutty Vegan.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.