fbpx

Menu

Blocky knit Tween

399 DKK

Denne cool strik, er lavet i den lækreste mohair og uld mix fra Italien. Den har et colorblock over brystet og er en oversized model.

Fås i farverne offwhite/neon pink og offwhite/neon gul.

Størrelsesguide:

134-146cm = 8/10 år

146-164cm = 12/14 år

Materiale: 30% Mohair 40% Acrylic 30% Polyamide

Vaskes i hånden

Ryd

Striktrøje til piger. Off White lækker striktrøje i mohair med neongul colorblock, er denne cool eksklusive strikbluse.

Modetrends 2021- med oversized detaljer

Når det gælder trends i 2021, så skal det være STORT – og til at få øje på. Og det er uanset om du kigger efter en ny vinterjakke, modetøj eller accessories.

Pufærmer på bluser og t-shirts og brede skuldre på blazere kommer helt bogstaveligt til at fylde meget i vintersæsonens modebillede, ligesom denne striktrøje til piger i off white mohair med neonpink colorblock.

One size fits all… Der er ikke noget, der skal stramme, så du behøver ikke at bekymre dig (for meget) over indtagelsen af din yndlingsmad. Oversize-trenden gælder nemlig også for kjoler og trøjer, i forhold til stilarterne der afgør denne sæsons vintermode.

Oversized jakke til kvinder og tweens.

Hvis du rent faktisk er på udkig efter en ny, trendy jakke, så vælg en oversized lang version. Ud over at den type jakke er fantastisk behagelig, så er den oversized stil super in i år. Og vil også være det til næste sæson.

Accessories

Kan du huske de brede, buttede hårbånd af velour eller satin og også de pænt kiksede scrunchies fra 80’erne og start 90’erne? De er super moderne igen… Så det kiksede er gået af dem, og kommer ikke igen foreløbigt.

Trends som pufærmer, ballonærmer, volumiøse ærmer, oversized stil og feminine detaljer, som denne off white lækker striktrøje i mohair med pufærmer, er store trends i modeverdenen indenfor både kvinder og Tweenpiger.

Hvis du er pjattet med pastelfarver, broderie anglaise og dyreprint, er du home safe. For de trends holder stadig max i 2021.

Ser man lidt på de største modehuses catwalks for 2021, så er der også flere nye ting på tapetet. Både til en klassisk stil og til en mere kulørt og unik stil, hvor man gerne må være ekstra excentrisk her til forår 2021.

Instagram:

Følg med på voresInstagramprofil for at se de seneste trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.