fbpx

Menu

Oven oversized Blazer

1.299 DKK

Herrestilen. 90er stil. Foret med gråt blødt jersey, som giver en lækker pasform samt er et eksklusivt design. Materialet er i stræk, for et flexibelt fit.

Farve: Camel/grå

Str: S/M og L/XL

What we love about it:

Power suiting løber ingen steder. Du går ikke galt i byen med stilen, som Maae studios´ Oven Blazer er designet i. Brug den med en t-shirt, et par casual pants og sneaks, eller kør den helt ud med leggings og stilletter.

Materiale: 90% Viscose 10% Elastan

Vask: Rens

Ryd

Mr. Big bar dem i Sex and The City, og din far har stensikkert mindst én af dem hængende i sit klædeskab: Den klassiske blazer. Men det gør langt fra den afstivende jakke gammeldags – tværtimod. De seneste par sæsoner har den nemlig indtaget verdens modeuger i alle former, farver og størrelser, og det er altså et tydeligt tegn på, at den fortsætter som et hit i 2021, OG vil være en god investering for dig.

Vi tør godt love dig, at den aldrig bliver irrelevant at have hængende. Brug 1980’er-favoritten med hvad end, du ellers har lyst til at tage på, og giv din garderobe et velfortjent løft uden hverken at belaste miljøet eller din bankkonto med en garderobeudskiftning.

Kombiner de eksklusive kjoler med en oversized sweatshirt eller blazer:

Vi elsker bomuld, og Swea eller Brody sweatshirten, eller den mere feminine Puff Sweat. Kombiner med en cool beanie og et par Widea jeans til dig, og et par Leah leggings til din Tweendatter. Vælg et casual, klassisk outfit som mor og datter tøj og outfit. En Blocky knit striktrøje vil være oplagt i kombination med de moderne Flare Pants. Brug også denne, blazer til kvinder, altså denne oversized camel blazer i herrestil og lækker kvalitet, som overgangsjakke her til efterår og vinter 2021.

Modern design:

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Mirror Me. Et mor og datter koncept. Hvor man spejler sig i hinandens verdener. Er du og din Tweendatter til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuit og Viola jumpsuits, og denne poppa knit, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Instagram:

Følg med på vores Facebookprofil og Instagramprofil for at se de seneste nye trends og tips.

Har du desuden mod på at leve mere bæredygtigt og tænke miljø samt sundhed ind i dine hverdagsvalg/vaner, altså evt lave en kødfri onsdag, som en start? Tjek disse 2 sider ud, veganskeopskrifter.dk, og den veganske webshop Nutty Vegan.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.