fbpx

Menu

Organza sweatshirt pastelgul

799 DKK

Let oversized sweatshirt med organzadetaljer. Eksklusiv detalje med de lækre gennemsigtige organza ballonærmer.

Farve: Pastelgul

What we love about it:

Nok den mest trendy stil for 2021 med organza detaljer.. Og endda favoritpastelfarven GUL! Bær denne eksklusive sweatshirt til hverdag med jeans, eller i byen med et par Satin bukser eller en lang nederdel.

Materiale: 80% Cotton 20 % Organzanylon

Vask: Håndvaskes

Ryd

Sweatshirt trends ses her hos Maae Studios 2 tøjlinjer. Denne sweatshirt med pufærmer i organza, er een af versionerne i Maae Studios kollektion. Den fås også i sort med organzaærmer. Se den her

Sweatshirts i lækkert bomuld:

Sweatshirt trends, er lækkert, da vi elsker bomuld. Swea, Organza sweat/pastelgul sweatshirt med pufærmer i organza, eller den mere feminine Puff Sweat. Kombiner med en cool beanie og et par Widea jeans til dig og et par Leah leggings til din Tweendatter. Vælg et casual, klassisk outfit som mor og datter tøj og outfit.En Blocky knit striktrøje vil være oplagt i kombination med de moderne Flare Pants.

Maae Studios:

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Pangfarver:

Har du det godt i et outfit med pangfarver, er neon måske din favorit lige nu. Skab et head-turning look med en panglilla sweat med trendy detaljer, et par fede stonewashed jeans og et par ankelhøje bikerboots.

Når det gælder modetrends i 2021, skal det være STORT – og til at få øje på. Og det er uanset om du kigger efter en ny vinterjakke, modetøj eller accessories.

Pufærmer på bluser og t-shirts og brede skuldre på blazere kommer helt bogstaveligt til at fylde meget i vintersæsonens modebillede.

Sociale medier:

Følg med på vores Instagramprofil  og Facebookprofilfor at se de seneste styles og trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.