fbpx

Menu

Brody sweatshirt pastelpink

699 DKK

Stilen er det casual look, med Maae Studios´ 5. element som sort broderet patch på brystet. Den er let oversized.

Str: S-L. God længde på ærmerne.

What we love about it:

Denne type sweat kan man ikke få for mange af. Sweat trenden er hot i 2021. De kan styles til alt fra jeans, til casual pants, til nederdele og stilen er helt rigtig.

Bubblegum pink farve med neon pink broderi.

Materiale: 100% bomuld

Vaskes ved 30 grader skånevask

Ryd

Sweatshirt trends kvinder:

Sweatshirt trends til kvinder hitter i hele Skandinavien. Denne pastelpink broderet sweatshirt, er lavet i den blødeste bomuld, broderet med Maae Studios 5th element, i bedste 90ér stil. Den er designet med en alm pasform, med drop skulder og let voluminøse ærmer. Bær din med alt fra nederdele til denim.

Har du det godt i et outfit med pangfarver, er neon måske din favorit lige nu. Skab et head-turning look med en sweatshirt til kvinder, evt med broderi, med trendy detaljer, et par fede stonewashed jeans og et par ankelhøje bikerboots.

Bomuld:

Vi elsker bomuld, Sweatshirt trends kvinder her i 2021, er vi vilde med. Se f.eks denne pastelpink broderet Sweatshirt, Swea oversized sweat, den gule Brody sweatshirt, eller den mere feminine Puff Sweat. Kombiner med en cool beanie og et par Widea jeans til dig og et par Leah leggings til din Tweendatter. Vælg et casual, klassisk outfit som mor og datter tøj og outfit. En Blocky knit striktrøje vil være oplagt i kombination med de moderne Flare Pants.

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Mirror Me. Et mor og datter koncept. Hvor man spejler sig i hinandens verdener. Er du og din Tweendatter til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuit og Viola jumpsuits, og denne poppa knit, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Sociale medier:

Følg med på vores Facebookprofil og Instagramprofil for at se de seneste nye trends og tips.

Har du desuden mod på at leve mere bæredygtigt og tænke miljø samt sundhed ind i dine hverdagsvalg/vaner, altså evt lave en kødfri onsdag, som en start? Tjek disse 2 sider ud, veganskeopskrifter.dk, og den veganske webshop Nutty Vegan.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.