fbpx

Efterårskampagne: 20% på alt. Brug koden Fall2020 ved checkout

Brody sweatshirt pastelpink

899 DKK

Stilen er det casual look, med Maae Studios´ 5. element som sort broderet patch på brystet. Den er let oversized.

What we love about it:

Denne type sweat kan man ikke få for mange af. Den kan styles til alt fra jeans, til casual pants, til nederdele og stilen er helt rigtig.

Bubblegum pink farve med neon pink broderi.

Materiale: 100% bomuld

Ryd

Pastelpink broderet sweatshirt med broderi, er lavet i den blødeste bomuld, broderet med Maae Studios 5th element, i bedste 90ér stil. Designet i en trendy pastelpink farve. Den er designet med en alm pasform, med drop skulder og let voluminøse ærmer. Bær din med alt fra nederdele til denim.

Har du det godt i et outfit med pangfarver, er neon måske din favorit lige nu. Skab et head-turning look med en pink broderet Sweatshirt med broderi, med trendy detaljer, et par fede stonewashed jeans og et par ankelhøje bikerboots.

Bomuld:

Vi elsker bomuld, og denne pastelpink broderet Sweatshirt med broderi, Swea oversized sweat, den gule Brody sweatshirt, eller den mere feminine Puff Sweat. Kombiner med en cool beanie og et par Widea jeans til dig og et par Leah leggings til din Tweendatter. Vælg et casual, klassisk outfit som mor og datter tøj og outfit.En Blocky knit striktrøje vil være oplagt i kombination med de moderne Flare Pants. Maae Studios:

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Instagram:

Følg med på voresInstagramprofil for at se de seneste nye mor og datter tøj-styles.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder: Få 10% rabat på din 1. ordre OG 10% rabat på din næste!

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.