fbpx

Menu

Brody sweat pastelpink Tween

349 DKK

Stilen er det casual look, med Maae Studios´ 5. element som sort broderet patch på brystet. Denne stil er let oversized.

What we love about it:

Denne type sweat kan man ikke få for mange af. Den kan styles til alt fra jeans, til casual pants, til nederdele og stilen er helt rigtig.

Farven er gul med sort broderet print på brystet eller bubblegum pink med pink patch,

Materiale: 100% bomuld.

134-140cm = 8 år

140-146cm = 10 år

146-152cm = 12 år

152-164cm =14 år

Vaskes ved 30 grader

Ryd

Sweatshirt til tweens med neonpink broderi på brystet, er denne skønne sag til tweenpiger. Den fås også til kvinder. Vores dejlige, aktive børn har brug for masser af tøj. En Sweatshirt til tweens, er et supervalg. De kan bruges året rundt og er dejlige til enhver lejlighed. Til hverdag eller en fødselsdag eller måske en tur i byen. Kun det bedste er godt nok til vores dejlige poder. Sweatshirts til børn findes i det naturlige materiale, bomuld.

Bomuld og bæredygtighed

Bomuld laver vi meget af, f.eks Swea eller denne pastelpink sweatshirt med neonpink broderi, altså Brody sweatshirten. Måske den mere feminine Puff Sweat med statement: “We can save the world” fint broderet på brystet. Kombiner med en cool beanie og et par Widea jeans til dig og et par Leah leggings til din Tweendatter. Vælg et casual, klassisk outfit som mor og datter tøj og outfit.En Blocky knit striktrøje vil være oplagt i kombination med de moderne Flare Pants. Du finder mange hoodies i fede designs og med fede tryk her på shoppen. I kan også kombinere et sæt med hoodies, hvor det i stedet for trykket er farven, der er gennemgående i et outfit.

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends og den nodiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Mirror Me:

Mor og datter outfits. Er du og din Tweendatter til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Følg med på vores Instagramprofil for at se de seneste nye trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.