fbpx

Menu

Puff Sweat Tween Pink

349 DKK

Med de flatterende pufærmer, er denne sweatshirt et stærkt valg til at style både jeans og lækre nederdele. En sweatshirt i kvalitetsmateriale. Let oversized model. Broderet på fronten, “We have the power to change the world”

Farver: Sort + Pink

What we love about it:

Den passer både til casual looket med sneaks, men er også lækker med en rå støvle.

Materiale: 100% eksklusivt bomuld

Størrelsesguide:

134-140cm = 8 år

140-146cm = 10 år

146-152cm = 12 år

152-164cm =14 år

Vaskes ved max 40 grader

Ryd

Bluser til piger:

Pink sweatshirt i bomuld med pufærmer og statement til tweenpiger, er denne, Puff sweat. Den er en lækker sweatshirt med normal pasform, og skønne pufdetaljer ved skulderen. Der er broderet: We have the power to change the world over højre bryst.

Med de flatterende pufærmer, er denne pink sweatshirt bomuld med pufærmer og statement til tweenpiger, et stærkt valg til at style både jeans og lækre nederdele. Den passer både til casual looket med sneaks, men er også lækker med en rå støvle.

Fås i farverne: Black og Pastel pink. Skal du være med på sæsonens trend? Shop styles med pufærmer her, se vores udvalg af skjorter, bluser og kjoler med pufærmer. 

Shop de seneste trends samt bluser til piger, i Maae Studios´ webshop. Easy to wear, easy to love. Maae Studios tilbyder feminint og urbant modetøj til både tween piger samt stilbevidste kvinder i god kvalitet, og en bæredygtig vision, som altid er ajour med sæsonens trends. Get inspired. Altid seneste nyt her.

Køb direkte hos Maae Studios. Hurtig levering. God service. Vi samler på glade tilfredse og stilbevidste kunder. Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Trends som pufærmer, ballonærmer, volumiøse ærmer, oversized stil og feminine detaljer, er store trends i modeverdenen indenfor både kvinder og Tweenpiger.

Hvis du er pjattet med pastelfarver, broderie anglaise og dyreprint, er du home safe. For de trends holder stadig max i 2021.

Instagram:

Følg med på vores Instagramprofil for at se de seneste nye mor og datter tøj-styles.

Har du desuden mod på at leve mere bæredygtigt og tænke miljø samt sundhed ind i dine hverdagsvalg/vaner, altså evt lave en kødfri onsdag, som en start? Tjek disse 2 sider ud, veganskeopskrifter.dk, og den veganske webshop Nutty Vegan.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.