fbpx

Menu

Satin braided Hairband Yellow

79 DKK

Trendy pandebånd i satin med flettet stof.

Hårbøjler egner sig til alle. De kan bruges i kort hår såvel som i langt hår. Det kan bruges i håret på de dårlige hårdage. Det bruges også udbredt til de finere arrangementer, hvor det giver lidt ekstra kant og farve. Hårbøjler er blevet en udbredt trends til alle aldre og fuldender dit outfit.

Farver: Sort og gul

 

Ryd

Hårtrends til piger

Accessories er HOT! Kan du huske de brede, buttede hårbånd af velour eller satin og også de pænt kiksede scrunchies fra 80’erne og start 90’erne? De er super moderne igen… Så det kiksede er gået af dem, og kommer ikke igen foreløbigt.

Vintermode 90’s style- Hårtrends til piger

De skønne 90’ere vender stærkt tilbage i vintermodens stilarter.

Sweatshirt + sweatpants, altså som et sæt! Det er ikke kun yderst behageligt at have på, du er helt med på den nyeste trend i disse bløde lækre sweatpants og sweatshirt.

Skab et råt look med en casual jumpsuit og et par grove bikerboots. Sæt knald på farver med et pastelfarvet halstørklæde og matchende håraccessories.

Skab et elegant og festligt look med en jumpsuit: på med et par stiletter og giv den gas med blikfang i form af trendy grove smykker og perlende håraccessories.

Aktive Tweens.. Her er de bedste bud fra inderst til yderst.

Overtøjet skal være varmt, men samtidig cool, og tidsrigtigt. De kære tweens følger med, og spejler sig i allerhøjeste grad i det generelle modebillede. Hos Maae Studios, er tøjet designet i samarbejde med de kritiske tweens. Inputs til stil og funktionalitet for både efterår og vintertøj, er taget med i hele designudførelsen. Kvaliteten og pasformen er vægtet højt, samtidig med at bæredygtighed har spillet en væsentlig faktor.

Huerne er det helt store MUST for tweens. De elsker disse beanie huer, hvor der står enten et cool logo, men et statement som “We can change the world” er top fedt!

Følg med på vores Instagramprofil for at se de seneste styles og trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.