fbpx

Menu

Satin Pastel Hårbøjle

69 DKK

Trendy satinpandebånd.

Pastel pink, pastel purple, pastel yellow eller black.

Til både børn og kvinder i alle aldre. De flotte pastelfarver gør pandebåndet eksklusivt.

Størrelse: One Size

Ryd

Hårbøjle til piger og kvinder

Accessories er HOT! Kan du huske de brede, buttede hårbånd af velour eller satin og også de pænt kiksede scrunchies fra 80’erne og start 90’erne? De er super moderne igen… Så det kiksede er gået af dem, og kommer ikke igen foreløbigt.

Vintermode 90’s style- hårbøjle til piger og kvinder

De skønne 90’ere vender stærkt tilbage i vintermodens stilarter.

Sweatshirt + sweatpants, altså som et sæt! Det er ikke kun yderst behageligt at have på, du er helt med på den nyeste trend i disse bløde lækre sweatpants og sweatshirt.

Denim über alles

Denimtrenden fortsætter, og en fed denimjakke er oplagt som overdel – også selvom du er inde! Så kan du med fordel bruge den som overgangsjakke, når foråret er over os. Denim forbliver populært i hele 2021 også.

Generelt byder vintersæsonens modeluner på alverdens spændende, sjove og super fede stilarter, detaljer og farver. Og alle de ovenstående trends holder langt ind i 2021 – og muligvis længere…

Aktive Tweens.. Her er de bedste bud fra inderst til yderst.

Overtøjet skal være varmt, men samtidig cool, og tidsrigtigt. De kære tweens følger med, og spejler sig i allerhøjeste grad i det generelle modebillede. Hos Maae Studios, er tøjet designet i samarbejde med de kritiske tweens. Inputs til stil og funktionalitet for både efterår og vintertøj, er taget med i hele designudførelsen. Kvaliteten og pasformen er vægtet højt, samtidig med at bæredygtighed har spillet en væsentlig faktor.

Huerne er det helt store MUST for tweens. De elsker disse beanie huer, hvor der står enten et cool logo, men et statement som “We can change the world” er top fedt!

Følg med på vores Instagramprofil for at se de seneste styles og trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.