fbpx

Menu

Brody dress sort

1.399 DKK

Sort oversized broderie anglaise kjole, med lange ærmer. Overtrukne bomuldsknapper på forsiden. Kjolen er foret, har ballon/volume lange ærmer, samt flæsedetaljer på den nederste del af kjolen.

Farve: sort

Normal i størrelsen.

What we love about it:

Broderie Anglaise er et must i ens garderobe. Her i en midi længde kjole. Denne kjole er lavet i en smuk broderie anglaise bomuld med en gennemknaplukning. Skub ærmerne op til albuerne og du har endnu et så fint look, med pufeffekt.

Materiale: 100% bæredygtigt bomuld

Vaskes ved max 30 grader i vaskemaskinen.

Ryd

Kjoletrends 2021. Kjole til kvinder i broderie anglaise, blonder, med volumeærmer, er denne version fra Maae Studios. Du har muligvis allerede flere bomuldskjoler i dit skab, men Maae Studios´version, som er en Sort broderie anglaise oversized kjole med volumeærmer,  fortjener at blive tilføjet i samlingen – puffede ærmer går ingen steder, og du kan få dem til at se mere volumniøse ud, ved at skubbe ærmerne op forbi albuerne.

Forårsmode 2021 – hvad er de nyeste trends mon i år!?

Hvis du er pjattet med pastelfarver og dyreprint, er du home safe. For de trends holder stadig max i 2021. Kjoler er stadig et kæmpe hit. Kjoletrends 2021, er virkelig ikke til at komme udenom. Ligesom en sort kjole til kvinder, altid er hot!

Ser man lidt på de største modehuses catwalks for efterårskollektionerne, så er der også flere nye ting på tapetet. Både til en klassisk stil og til en mere kulørt og unik stil, hvor man gerne må være ekstra excentrisk her til foråret.

Vi har sat en lille modeguide op, så du nemt får et overblik over de største modetrends her i efterårssæsonen. 

Shop de seneste trends i Maae Studios´ webshop. Easy to wear, easy to love. Maae Studios tilbyder feminint og urbant modetøj til både tween piger samt stilbevidste kvinder i god kvalitet, og en bæredygtig vision, som altid er ajour med sæsonens trends. Get inspired. Altid seneste nyt her.

Køb direkte hos Maae Studios. Hurtig levering. God service. Vi samler på glade tilfredse og stilbevidste kunder. Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Trends som pufærmer, ballonærmer, volumiøse ærmer, oversized stil og feminine detaljer, er store trends i modeverdenen indenfor både kvinder og Tweenpiger.

Instagram:

Følg med på voresInstagramprofil for at se de seneste nye female og tween lækkerier.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.