fbpx

Menu

Viola termodragt

1.799 DKK

Kun 1 str M tilbage!!

Udendørs termodragt, med lynlås ned gennem forsiden og ved frontlommen. Lommer på siden af benene. Sort hexagon mønster som er en stor trend, og klassisk samtidig. Kvalitetsmateriale som er med stræk, hvilket giver en behagelig fleksibel pasform. Elastik ved taljen.

What we love about it:

Trenden der giver så meget mening, og som er kommet for at blive. Det stykke overtøj, du kommer til at foretrække til alle dine udendørsaktiviteter. Styles med Hiking boots til udflugter og til byliv, med sneaks og en beanie hue.

Materiale: 95% Polyester 5 % Elastan

Modellen med lilla hue, er 172cm høj, normal kropsbygning, og har str M på.

Vaskes ved max 30 grader

Ryd

Termodragt til kvinder, i flexibelt materiale, er denne Viola termojumpsuit.

Når vi taler om vinter- og tidlig forårsmode 2021 for kvinder og piger, kommer du altså ikke udenom jumpsuits, termodragter og flyverdragter til kvinder.

Hvis du ikke har været med på moden tidligere, er det helt sikkert nu, du skal hoppe på vognen og få fingrene i en trendy jumpsuit. Gerne en med fede detaljer. Retfærdiggør det over for dig selv (eller partneren) ved at kalde det en investering. For trenden med jumpsuits og termodragter til kvinder, fortsætter, og er blevet et must have item i din garderobe.

Styling af buksedragter/termodragter, der bæres udenfor:

Hvis du er faldet for en af de lækre udendørsmodeller af buksedragter /jumpsuits, er her nogle tips til at style denne her, termodragt til kvinder, i flexibelt materiale:

En beanie signalerer både stil og en vis casualness, som ikke er til at overse.

Et lækkert halstørklæde – i pangfarve eller mønstret – svunget lidt skødesløst om halsen er et must.

Et par eksklusive men cool, ankelhøje cowboyboots er sidste skridt, og så har du et gennemført look, der oser af overskud og stil.

Maae Studios:

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Slow fashion tankegangen, er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Mirror Me. Et mor/datter koncept hos Maae Studios. Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt, og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Sociale medier:

Følg med på vores Instagramprofil  og Facebookprofil, for at se de seneste styles og trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.