fbpx

Menu

Puff knit Tween Black

399 DKK

Strikken er lavet af en mohair og uldblanding fra Italien. Den har en let oversized pasform med en detalje ved ærmet, samt rund halsudskæring. Læderpatch med MAAE Tween logo i nakken.

What we love about it:

Den stil, du vil blive forelsket i igen og igen. Denne strikkede oversized trøje, er netop det. En klassisk stil med uendelige styling muligheder. En strik så skøn at man bliver i godt humør!

Materiale: 30% Mohair 10% Wool 30% Acrylic 30% Polyamide

Størrelsesguide:

134-146cm = 8/10 år

146-164cm = 12/14 år

Ryd

Trøje til piger. Sort lækker striktrøje i mohair med pufærmer til børn. Den fås også i en pang neonpink version.

Vintermode med oversized detaljer

Når det gælder forårsmode 2021, så skal det være STORT – og til at få øje på. Og det er uanset om du kigger efter en ny vinterjakke, modetøj eller accessories.

Pufærmer på bluser og t-shirts og brede skuldre på blazere kommer helt bogstaveligt til at fylde meget i vintersæsonens modebillede.

One size fits all… Der er ikke noget, der skal stramme, så du behøver ikke at bekymre dig (for meget) over indtagelsen af din favoritmad. Oversize-trenden gælder nemlig også for kjoler og trøjer, og denne trøje til piger, i forhold til stilarterne der afgør denne sæsons mode.

Oversized jakke til kvinder og tweens.

Hvis du rent faktisk er på udkig efter en ny, trendy jakke, så vælg en oversized lang version. Ud over at den type jakke er fantastisk behagelig, så er den oversized stil super in i år. Og vil også være det til næste sæson.

Accessories

Kan du huske de brede, buttede hårbånd af velour eller satin og også de pænt kiksede scrunchies fra 80’erne og start 90’erne? De er super moderne igen… Så det kiksede er gået af dem, og kommer ikke igen foreløbigt.

Du kommer heller ikke udenom de markante halskæder og øreringe her til vinter. Et look med markante smykker og hårpynt skaber et fedt rebelsk statement – og på en eller anden måde er det både maskulint og feminint – all at once.

Trends som pufærmer, ballonærmer, volumiøse ærmer, oversized stil og feminine detaljer, som denne sort lækker striktrøje i mohair med pufærmer til børn, er store trends i modeverdenen indenfor både kvinder og Tweenpiger.

Hvis du er pjattet med pastelfarver, broderie anglaise og dyreprint, er du home safe. For de trends holder stadig max i 2021.

Ser man lidt på de største modehuses catwalks for efterår- og vinterkollektionerne, så er der også flere nye ting på tapetet. Både til en klassisk stil og til en mere kulørt og unik stil, hvor man gerne må være ekstra excentrisk her i 2021.

Instagram:

Følg med på vores Instagramprofil for at se de seneste nye mor og datter tøj-styles.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.