fbpx

Menu

Viola Jacket Tween

499 DKK

Denne let oversized quiltede termojakke, har sidelommer, hoodie og er i en lang version. Der er stræk i materialet, hvilket giver en fleksibel pasform ved cykling og diverse bevægelser.

What we love about it:

De populære quiltede jakker, her i en trendy hexagon quilt, er et sikkert valg til Tweenpiger. Jakken kan bruges hele året rundt og i de helt kolde måneder, er der plads til en strik eller sweatshirt under.

Farve: Black

Materiale: 90% Polyester10% elastane

Størrelsesguide:

134-140cm = 8 år

140-146cm = 10 år

146-152cm = 12 år

152-164cm = 14 år

Vaskes ved 30 grader skånevask, men kan fint gå i vaskemaskinen.

Ryd

Jakke til piger, som denne sorte lange overgangsjakke til tweenpiger, går til det meste i garderoben. Spraglede modeller giver et frisk pift til sorte bukser og jeans. Med den rette jakke på, og et par lækre slidstærke bukser, eller et par Leah leggings til din tweendatter, er hun klædt stærkt på til dagens aktiviteter. Leder du efter den bedste jakke til din tweenpige, der kan følge dig gennem årets skiftende sæsoner? Vælg mellem et udvalg af jakker i den trendy stil, smarte snit, og klassiske men cool farver og quiltninger. Vores jakker har mange praktiske detaljer, især stræk i materialet er en stor fordel for de aktive børn, der også cykler meget. Fordi vores jakker er skabt til at blive brugt, uanset aktivitet og vejr, samtidig ser de pæne ud, som Tweenpiger i denne alder er begyndt at gå meget op i

Sport 2021

Absolut cool jakke til de stilbevidste Tweens. Styles med alle typer bukser. Denne, sort jakke til piger, i et cool enkelt design, vil din tweenpige elske at have på. Går din tweenpige til sport, dans, eller er aktiv ved strand eller skaterbanen, er disse leggings i sort til sporty tweenpiger, til dans og med sans for tidens trends, et stærkt valg. Tjek også disse cool tweenpige styles, cykelshorts i leopardprint, og i neongul.

Farvetrends 2021

Farver anno 2021 er en stor palet af skønne farver.

Pasteller giver altid et løft og frisk pust til din efterårsgarderobe, og i år kan du sætte ekstra knald på med neon, og stadig bevare den gode stil.

Også de naturbetonede farver, dyreprint og ikke mindst blomsterprint fortsætter i hele 2021.

Farven lilla, gerne knald på Lilla, kommer som den helt store joker på farvebilledet i 2021.

Modern design

Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants.

Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends og den nordiske stil.

Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Følg med på vores Instagramprofil for at se de seneste styles og trends.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.