fbpx

Menu

Skater broderie skirt

249 DKK

Denne sorte broderie anglaise skater nederdel, er lige stilen for den stilbevidste tween pige. Den er foret og går til lige over knæet. Den er lille i størrelsen, så vælg en størrelse større.

What we love about it:

Skater skirt kan styles med både t-shirts og en lækker strik for det eksklusive look. Bruges både med sneaks, leggings eller en støvle.

Materiale: 100% bæredygtigt bomuld

Den er lille i str, så tag et nr mindre end du normalt bruger.

Vaskes ved max 30 grader

Ryd

Modetøj til piger. Sort nederdel til tweenpiger i feminint broderie anglaise, er denne skater skirt.

Til et sporty look vil et godt bud på et sæt mor-datter tøj være Swea eller Brody sweatshirten, eller den mere feminine Puff Sweat. Kombiner med en cool beanie og et par Widea jeans til dig og et par Leah leggings til din Tweendatter. Eller denne sort nederdel til tweenpiger i feminint broderie anglaise, er denne skater skirt.

Du finder mange hoodies i fede designs og med fede tryk her på shoppen. I kan også kombinere et sæt med hoodies, hvor det i stedet for trykket er farven, der er gennemgående i et outfit.

Modetøj til piger og modetøj til kvinder. Mirror Me. Mor og datter styles. Du og din Tweendatter er måske til et trendy look? Så er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants, som I skal gå efter her i 2021. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends og den nordiske stil.

Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Køb direkte hos Maae Studios. Hurtig levering. God service. Vi samler på glade tilfredse og stilbevidste kunder.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Trends som pufærmer, ballonærmer, volumiøse ærmer, oversized stil og feminine detaljer, er store trends i modeverdenen indenfor både kvinder og Tween girls.

Hvis du er pjattet med pastelfarver, broderie anglaise og dyreprint, er du home safe. For de trends holder stadig max i 2021.

Instagram:

Følg med på voresInstagramprofil for at se de seneste nye trends.

 

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.