fbpx

Menu

Viola oversized jakke

799 DKK

Kun få tilbage i hver størrelse!

Oversized pasform med hood. Eksklusivt sort hexagon let foret materiale. Termomateriale, hvilket gør jakken vindtæt. Stræk effekt så den er flexibel også til cykelturen.

Farve: Black

What we love about it:

Oversized frakker er det helt store must have i 2021 hele året rundt. Influencers I norden, elsker oversized versioner. Når det er rigtig koldt, tag en strik eller en sweatshirt under, og kør det populære look, med en Beanie hue.

Materiale: 90% Polyester 10% Elastan

Størrelsesguide EU:

S-38

M-40

L-42

Modellen er 172 cm høj, normal af bygning, og har en str M på.

Vaskes ved 30 grader skånevask

 

Ryd

Sort lang jakke til kvinder i quiltet termo med stræk, er denne Viola oversized jacket, som er een af de helt store trends i 2021.

Quiltet, vatteret og blødt. Den quiltede tendens, der er startet af Bottega Veneta, lever fortsat i bedste velgående.

Herhjemme kan du få quiltet overtøj, og denne version, Sort lang jakke, og overgangsjakke i quiltet termomateriale, med stræk fra Maae Studios ,er en favorit. Quilt tendensen fortsætter, så du kan med god grund investere i det puffy materiale.

Loving feelings… Mirror Me

Mirror Me. Et mor/datter koncept hos Maae Studios. Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.Mor og datter tøj er mere end bare nuttede outfits, der matcher. Denne version fåes også til tweenpiger, se den her

Det er ligeså meget – hvis ikke mere – et statement om, at din datter reflekterer sig i dig. Og måske også omvendt. I hvert fald når vi taler om Tweens. For har du en datter i den aldersgruppe, ved du om nogen, hvor selvstændigt din datter både tænker og agerer. Og det er jo super flatterende at vide, at ens datter gerne vil spejles i sin mor.

Det er netop den grundtanke, der har skabt basis for Female og Tween-kollektionerne hos M A A E  S T U D I O S. Ideen om at mor og datter spejler sig i hinanden, går derfor igen i mange af de specialdesignede styles.

Maae Studios:

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Slow fashion tankegangen, er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Sociale medier:

Følg med på vores Instagramprofil  og Facebookprofilfor at se de seneste styles og trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.