fbpx

Menu

Viola oversized jakke

1.299 DKK

Oversized pasform med hood. Eksklusivt sort hexagon let foret materiale. Termomateriale, hvilket gør jakken vindtæt. Stræk effekt så den er flexibel også til cykelturen.

Farve: Black

What we love about it:

Oversized frakker er det helt store must have i 2021 hele året rundt. Influencers I norden, elsker oversized versioner. Når det er rigtig koldt, tag en strik eller en sweatshirt under, og kør det populære look, med en Beanie hue.

Materiale: 90% Polyester 10% Elastan

Størrelsesguide EU:

S-38

M-40

L-42

Modellen er 172 cm høj, normal af bygning, og har en str M på.

Vaskes ved 30 grader skånevask

 

Ryd

Sort lang jakke til kvinder i quiltet termo med stræk, er denne Viola oversized jacket, som er een af de helt store trends i 2021.

Quiltet, vatteret og blødt. Den quiltede tendens, der er startet af Bottega Veneta, lever fortsat i bedste velgående.

Herhjemme kan du få quiltet overtøj, og denne version, Sort lang jakke, og overgangsjakke i quiltet termomateriale, med stræk fra Maae Studios ,er en favorit. Quilt tendensen fortsætter, så du kan med god grund investere i det puffy materiale.

Loving feelings… Mirror Me

Mirror Me. Et mor/datter koncept hos Maae Studios. Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.Mor og datter tøj er mere end bare nuttede outfits, der matcher. Denne version fåes også til tweenpiger, se den her

Det er ligeså meget – hvis ikke mere – et statement om, at din datter reflekterer sig i dig. Og måske også omvendt. I hvert fald når vi taler om Tweens. For har du en datter i den aldersgruppe, ved du om nogen, hvor selvstændigt din datter både tænker og agerer. Og det er jo super flatterende at vide, at ens datter gerne vil spejles i sin mor.

Det er netop den grundtanke, der har skabt basis for Female og Tween-kollektionerne hos M A A E  S T U D I O S. Ideen om at mor og datter spejler sig i hinanden, går derfor igen i mange af de specialdesignede styles.

Maae Studios:

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Slow fashion tankegangen, er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Sociale medier:

Følg med på vores Instagramprofil  og Facebookprofilfor at se de seneste styles og trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.