fbpx

Menu

Organza sweat black Tween

249 DKK

Sort let oversized sweatshirt med organza i kvalitets sweatshirtstof.

Eksklusiv detalje med de lækre gennemsigtige organza ballonærmer.

What we love about it:

Nok den mest trendy stil for 2020 med organza detaljer. Tween pigerne er vilde med disse trendy detaljer.

Materiale: 80%Cotton/20% Nylon

Vaskes ved 30 grader skånevask

Ryd

Sweatshirt til børn, med pufærmer og organza til tweenpiger, er een af versionerne i Maae Studios Tween kollektion. Den fås også i pastelgul, med pastelgule organzaærmer. Se den her

Sweatshirts 2021. Vi elsker bomuld, og Swea eller Brody sweatshirten, eller den mere feminine Puff Sweat/Sort Sweatshirt med pufærmer og broderi. Kombiner med en cool beanie og et par Widea jeans til dig og et par Leah leggings til din Tweendatter. Vælg et casual, klassisk outfit som mor og datter tøj og outfit.En Blocky knit striktrøje vil være oplagt i kombination med de moderne Flare PantsSort Sweatshirt med pufærmer og broderi, er lavet i den blødeste bomuld, broderet med Maae Studios logo I bedste 90ér stil. Bær disse outfits med mundbind sort her i coronatiden.

Har du det godt i et outfit med pangfarver, er neon måske din favorit lige nu. Skab et head-turning look med en lilla oversized sweatshirt med broderet logo, altså denne panglilla sweat med trendy detaljer, et par fede stonewashed jeans og et par ankelhøje bikerboots.

Mirror Me. Et mor og datter koncept. Hvor man spejler sig i hinandens verdener. Er du og din Tweendatter til et trendy look, er det måske organza sweatshirt til børn i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuit og Viola jumpsuits, og poppa knit, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Sociale Medier:

Følg med på vores Facebookprofil og Instagramprofil for at se de seneste nye trends og tips.

Har du desuden mod på at leve mere bæredygtigt og tænke miljø samt sundhed ind i dine hverdagsvalg/vaner, altså evt lave en kødfri onsdag, som en start? Tjek disse 2 sider ud, veganskeopskrifter.dk, og den veganske webshop Nutty Vegan.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.