fbpx

Menu

Viola termodragt Tween

999 DKK

Udsolgt! Se evt den populære jakke i samme kvalitet her.

Udendørs sort jumpsuit/Flyverdragt/termodragt med lynlås på forsiden. Lynlås ned gennem forsiden og ved lommer. Trendy hexagon quilt. Kvalitetsmateriale som er med stræk, hvilket giver en behagelig flexibel pasform til aktive tweens.

What we love about it:

Trenden der giver så meget mening og som er kommet for at blive. Styles med Hiking boots til udflugter, og til byliv, med sneaks og en beanie hue.

Størrelsesguide:

134-140cm = 8 år

140-146cm = 10 år

146-152cm = 12 år

152-164cm = 14 år

Materiale: 100% Polyester

Ryd

Termodragt/flyverdragt til tweenpiger 2021, i et cool enkelt design. Spraglede modeller giver et frisk pift til sorte bukser og jeans. Med den rette flyverdragt på, og et par lækre slidstærke bukser, eller et par Leah leggings til din tweendatter, er hun klædt stærkt på til dagens aktiviteter. Tøj til tweens, er at finde i et bredt udvalg lige her på Maae Studios/Maae Tween.

Sport 2021

Sorte styles i et cool enkelt design, går til det meste i garderoben. Denne, termodragt til tweenpiger, vil din tweenpige elske at have på. Går din tweenpige til sport, dans, eller er aktiv ved strand eller skaterbanen, er disse leggings i sort til sporty tweenpiger, til dans og med sans for tidens trends, et stærkt valg. Tjek også disse cool tweenpige styles, cykelshorts i leopardprint, og i neongul.

Forår 2021

Pasteller giver altid et løft og frisk pust til din efterårsgarderobe, og i år kan du sætte ekstra knald på med neon, og stadig bevare den gode stil.

Også de naturbetonede farver, dyreprint og ikke mindst; blomsterprint fortsætter i hele 2021.

Farven lilla, gerne knald på Lilla, kommer som den helt store joker på farvebilledet i efteråret 2021.

Modern design

Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants.

Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends og den nordiske stil.

Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Følg med på vores Instagramprofil for at se de seneste styles og trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.