fbpx

Menu

Pastella Tee Black

169 DKK

Den silkeagtige blødeste t-shirt med en fin rund hals og korte tætte ærmer.

What we love about it:

Pink Neon pil print på brystet giver denne t-shirt et cool 90er inspireret look, som hitter hos Tween piger.

100% bæredygtigt bomuld

Størrelsesguide:

134-140cm = 8 år

140-146cm = 10 år

146-152cm = 12 år

152-164cm =14 år

Vaskes ved 30 grader

Ryd

T-shirt trends 2021, med neonpink print til tweens og børn, går til det meste i garderoben. Neon giver et frisk pift til sorte bukser og jeans. Med den rette jakke på, et par lækre slidstærke bukser, eller et par Leah leggings, er hun klædt stærkt på til dagens aktiviteter. Tweens elsker denne type printede t-shirts med et budskab. “We can change the world” er det mest aktuelle også i 2021, og vi skal have mere fokus på bæredygtighed, og lave Slow fashion.

Sport 2021

Absolut cool overdel, til de stilbevidste Tweens. Styles med alle typer bukser. Denne, sort trendy t-shirt med neonpink print til tweens og børn, går til det meste i garderoben.

Farvetrends 2021

2021 er en stor palet af skønne farver.

Pasteller giver altid et løft og frisk pust til din efterårsgarderobe, og i år kan du sætte ekstra knald på med neon, og stadig bevare den gode stil.

Også de naturbetonede farver, dyreprint og ikke mindst; blomsterprint fortsætter i hele 2021.

Farven lilla, gerne knald på Lilla, kommer som den helt store joker på farvebilledet i 2021.

Modern design

Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat, i kombination med Denise denim sweat pants.

Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends og den nordiske stil. De viste styles er kun opsyet i begrænset antal, og kan kun købes her på webshoppen.

Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion, og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.

Følg med på vores Instagramprofil for at se de seneste styles og trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.