fbpx

Menu

Leah leggings

199 DKK

Sorte leggings med en tight pasform. Kvaliteten er høj og de har en behagelig blød inderside. “We can change the world” er printet i hvidt ned af benet.

What we love about it:

Disse leggings er et must have for en Tween pige. De kan bruges til ALT, og har et cool look.

Materiale: 90% cotton10% Elastane.

Størrelsesguide:

134-140cm = 8 år

140-146cm = 10 år

146-152cm = 12 år

152-164cm =14 år

Vaskes ved max 40 grader

 

Ryd

Sorte bløde leggings i god kvalitet med statement til børn. Pige leggings er en essentiel del af hendes garderobe. Behagelige og praktiske bukser der kan kombineres med sæsonens stil- hvergang. Bløde sorte leggings er noget de fleste elsker at have på, se også denne,Blacky leggings.

Efterårsfarver anno 2020 samt vintermode 2020,  er en stor palet af skønne farver.

Sort er altid in i efterårssæsonen, men i år kan du sætte ekstra knald på med neon, og stadig bevare den gode stil.

Også de naturbetonede farver, dyreprint og ikke mindst; blomsterprint fortsætter i hele 2020. Designerne har hentet inspiration til årets efterårsmode fra 60’ernes vilde tapeter og fra de vilde dyr.

Kombiner en lun pastel sweatshirt med et par lyse stonewashed jeans. Kombiner en oversized tunika med dyreprint.

Sorte bløde leggings i god kvalitet med statement til børn, er denne lækre leggings, som er helt rigtig her til efterår/vinter.

Maae Studios

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med disse denim pants loose fit i blå stonewashed jeanskvalitet, altså Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Har du mod på at leve mere bæredygtigt, altså evt lave en kødfri onsdag, tjek disse 2 sider ud, veganskeopskrifter.dk, og den veganske webshop Nutty Vegan.

Instagram:

Følg med på voresInstagramprofil for at se de seneste nye trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.