fbpx

Efterårskampagne: 20% på alt. Brug koden Fall2020 ved checkout

Ally T-shirt Pastelpink

349 DKK 249 DKK

Den silkeagtige blødeste t-shirt med en fin rund hals og korte tætte ærmer.

Kommer i farverne: Pastel yellow, pastel pink og white

What we love about it:

“We can save the world” er det mest aktuelle også i 2020, og vi skal have mere fokus på bæredygtighed og lave Slow fashion.

Materiale: 100% bæredygtigt Bomuld

Lidt lille i str. Er du normalt en str S, vælg en str M.

Vaskes ved 30 grader skånevask

Ryd

T-shirts:

T-shirt i bomuld i pastelpink med grafisk print på brystet, er denne Ally Tee. Skab en unik stil med de nye T-shirts til dig og dine tweens. Pastelfarver er in, også her til efteråret og vinter. Brug dine t-shirts under blazere, som Oven blazer her fra Maae Studios.

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends og den nordiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles.

Efterårstrends:

Til et mere sporty look vil et godt bud på et sæt mor-datter tøj være, en T-shirt i bomuld i pastelpink med grafisk print på brystet, Swea eller Brody sweatshirten, eller den mere feminine Puff Sweat. Kombiner med en cool beanie og et par Widea jeans til dig og et par Leah leggings til din Tweendatter. Vælg et casual, klassisk outfit som mor og datter tøj og outfit. En Blocky knit striktrøje vil være oplagt i kombination med de moderne Flare Pants. Måske Colorado og Colorada-outfittet er mere jer, hvor trenden med samme stil og farve er gennemgående i sættet. Du finder mange hoodies i fede designs og med fede tryk her på shoppen. I kan også kombinere et sæt med hoodies, hvor det i stedet for trykket er farven, der er gennemgående i et outfit.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Følg med på voresInstagramprofil for at se de seneste nye mor og datter tøj-styles.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder: Få 10% rabat på din 1. ordre OG 10% rabat på din næste!

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.