fbpx

Menu

Hoodie lilla Tween

349 DKK

“We can change the world ” statement printet på højre bryst. Lettere oversized model med hoodie, frontlomme og ekstra lange ærmer. Tweens elsker dette!

Farve: Klar lilla

What we love about it:

Hoodies er hot, og denne kommer helt sikkert med i kapløbet om at blive en favorit. Purple/Lilla er en stor trend farve i 2021.

Materiale: 100% Bomuld

Størrelsesguide:

134-140cm = 8 år

140-146cm = 10 år

146-152cm = 12 år

152-164cm =14 år

Vaskes ved max 30 grader

Ryd

Hættetrøje i farver.

Trendy lilla hoodie eller hættetrøje med statement til tweens. Hættetrøjer, også kaldet hoodies, er essentielle dele af ethvert klædeskab. De er praktiske i alt slags vejr, og til alt slags sport. Hoodies har altid været et populært item i garderoben, og vil nok også altid være det i fremtiden. En hættetrøje i farver, eller en hoodie som den også kaldes, kan nemlig være en dejlig blanding af en sweatshirt og en cardigan, og den har dermed en hel masse gode funktioner, og er altid nem at tilføje til sit outfit.

En hættetrøje er ligeledes enormt praktisk, netop fordi at den har disse mange funktioner og fordi at den er nem og tage af og på, hvilket man som forældre ved er en meget vigtig faktor i en travl hverdag. Man kan både få hættetrøjer uden lynlås og hættetrøjer med lynlås. Uden lynlås, som denne trendy lilla hoodie eller hættetrøje med statement til tweens, bærer den mere præg af en varm trøje.

Forårsmode 2021- med oversized detaljer:

Når det gælder moden i 2021, så skal det være STORT – og til at få øje på. Og det er uanset om du kigger efter en ny vinterjakke, modetøj eller accessories. Her kan du passende spice outfittet op, med en beanie eller hue i bæredygtigt bomuld med statement i pastelfarver.

Pufærmer på bluser og t-shirts og brede skuldre på blazere kommer helt bogstaveligt til at fylde meget i vintersæsonens modebillede.

One size fits all… Der er ikke noget, der skal stramme, så du behøver ikke at bekymre dig (for meget) over indtagelsen af al den lækre julemad. Oversize-trenden gælder nemlig også for kjoler og trøjer, i forhold til stilarterne der afgør denne sæsons vintermode.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.