fbpx

Menu

Westa cowboystøvler

1.299 DKK

Lækker blød og behagelig læderstøvle. Hælhøjden er 5 cm.

What we love about it:

Bløde indvendigt og former sig efter foden med tiden. Lavet af et mix af læder samt en quiltet velour detalje på skaftet. Vil helt sikkert komme med i kapløbet om at blive din favoritstøvle. Og så kan du bruge den til nærmest alle dine outfits- ekstra cool til feminine kjoler!

Materiale: 90% Leather 10% Polyester

Bør imprægneres inden brug.

Normale i størrelsen

Ryd

Støvler til kvinder. Trendy sorte læderstøvler i westernstil til stilbevidste kvinder. Har du det godt i et outfit med pangfarver, er neon måske din favorit lige nu. Skab et head-turning look med en pink broderet Sweatshirt med broderi, med trendy detaljer, et par fede stonewashed jeans og et par ankelhøje bikerboots.

Forårsmode 2021:

Trendfarver anno 2021 er abeskønne, afdæmpede og p(r)angende.. Lilla er et hit, som den helt store trendfarve i 2021. Se vores lilla styles, som Poppa knit, swea sweat og beanie hat logo.

Dyremønstre, og især leopardmønstre, er in. Så slip din indre vildkat løs og hop i en leopardfarvet jumpsuit, kjole eller en cognacfarvet blazer.

Er du til en mere afdæmpet stil, kan du gå efter pastel-looket. Baby-pink og pastelblå er blandt it-farverne i sæsonens modetøj.

Har du det godt i et outfit med pangfarver, er neon måske din favorit lige nu. Skab et head-turning look med en panglilla sweat med trendy detaljer, et par fede stonewashed jeans og et par ankelhøje bikerboots.

MAAE STUDIOS er dansk design med udgangspunkt i de seneste trends, og den nordiske stil. Bæredygtighed er et stort fokus, og vi går både op i miljørigtig produktion og at materialerne er i højeste kvalitet. Tøjets kvalitet er afgørende for, at det kan holde til mange vaske og i lang tid.Er du og din Tweendatter mere til et trendy look, er det måske organza sweat i kombination med Denise denim sweat pants. Eller måske I er mere til de ekstremt moderne jumpsuits, hvor I både kan vælge mellem Denise denim jumpsuitFlare og Viola jumpsuits, der alle er oplagte mor/datter styles. Måske er disse støvler til kvinder, et stærkt bud til dig og den flade version, til din datter.

Maae Studios har åbent hele døgnet rundt og giver dig gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret. Du kan også glæde én, du holder af, med et gavekort. Hvis du ønsker det, kan du spore din ordre via track & trace, superlet.

Instagram:

Følg med på vores Instagramprofil for at se de seneste nye trends.

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.