fbpx

Menu

Head turning vintermode 2021 til kvinder og tweens

Vintermode 2021 for kvinder og tweens, er mere end bare varme vinterjakker, huer og vanter.

SÅ meget mere.

Winter feelings...under og efter Covid-19..

Vintermode 2021. Internationale mode- og livsstilsmagasiner som The Cut, The New Yorker og T-Magazine har allerede analyseret, hvilke beklædningsgenstande vi er begyndt at revurdere værdien af. For hvis vi primært arbejder hjemmefra, ikke må deltage i store events, og i stadig større grad skal vænne os til intime dates, små familiemiddage, walk and talks langs stranden, vinterbadning i havet, og lange traveture i skoven frem for timer i fitnesscentret, hvad kommer vi så til at foretrække at have på?

Her er de bedste bud fra inderst til yderst for både dig, men i høj grad også til din Tweenpige, som stadig- indtil videre, skal have tøj på hver dag i skolen, og få mindre arrangementer.

Vintermode 2021 er domineret af exceptionelle WOW-effekter. Uden ende.

Ekstravagante og kaotiske snit og både bløde farver og farver med kant sætter standarden. Og så gælder det om at finde de rigtige styles inden for kvindemode med detaljer, detaljer og detaljer. Og fik jeg sagt detaljer!?

Vi har sat en lille modeguide op, så du nemt får et overblik over de største modetrends her i vintersæsonen.

Vintermode 2021 for Kvinder & Tweens
- DE STØRSTE TRENDS

Man kan jo ikke bare sige vintermode 2021, uden at du så får serveret en liste med de største modetrends – vel?

Her får du først de 6 største trends og tendenser inden for vintermode til kvinder og tween-piger. 

Er en lille uddybning på sin plads?

Hvis du nu er blevet helt fortvivlet over, hvordan man rent faktisk styler sine vinteroutfits, så skynd dig at tørre øjnene. 

Herunder forklarer vi lidt mere om, hvordan modesetup’et kan fungere for dig i praksis.

Jumpsuits er lig med vintermode 2021!

Når vi taler om vintermode 2021 (for kvinder og piger), kommer du altså ikke udenom jumpsuits.

Hvis du ikke har været med på moden tidligere, er det helt sikkert nu, du skal hoppe på vognen og få fingrene i en trendy jumpsuit. Gerne en med fede detaljer. Retfærdiggør det over for dig selv (eller partneren) ved at kalde det en investering. For trenden med jumpsuits fortsætter langt ind i 2021.

Buksedragt – Kedeldragt – Boilersuit

Kært barn har mange navne, så om du kalder det en buksedragt, en kedeldragt, en boilersuit eller en jumpsuit – så er der tale om det samme. Selvom en kedeldragt måske mere associeres med en VVS’er end vintermode for kvinder… Måske ikke.

Vinterfarver

Vintermodens vinterfarver anno 2021 er abeskønne, afdæmpede og p(r)angende.. 

Dyremønstre, og især leopardmønstre, er in. Så slip din indre vildkat løs og hop i en leopardfarvet jumpsuit, kjole eller blazer.

Men glem ikke blomsterne, for udover at blomstermotiver giver et feminint look, så er blomsterprint stadig en af de største modetrends. 

Er du til en mere afdæmpet stil, kan du gå efter pastel-looket. Baby-pink og pastelblå er blandt it-farverne i sæsonens modetøj.

Har du det godt i et outfit med pangfarver, er neon måske din favorit lige nu. Skab et head-turning look med en panglilla sweat med trendy detaljer, et par fede stonewashed jeans og et par ankelhøje bikerboots.

Vintermode med oversized detaljer

Når det gælder vintermode i 2021, så skal det være STORT – og til at få øje på. Og det er uanset om du kigger efter en ny vinterjakke, modetøj eller accessories.

Pufærmer på bluser og t-shirts og brede skuldre på blazere kommer helt bogstaveligt til at fylde meget i vintersæsonens modebillede.

One size fits all… Der er ikke noget, der skal stramme, så du behøver ikke at bekymre dig (for meget) over indtagelsen af al den lækre favoritmad. Oversize-trenden gælder nemlig også for kjoler og trøjer, i forhold til stilarterne der afgør denne sæsons vintermode.

Oversized jakke til kvinder

Hvis du rent faktisk er på udkig efter en ny, trendy jakke, så vælg en oversized lang version. Ud over at den type jakke er fantastisk behagelig, så er den oversized stil super in i år. Og vil også være det til næste sæson.

Accessories

Kan du huske de brede, buttede hårbånd af velour eller satin og også de pænt kiksede scrunchies fra 80’erne og start 90’erne? De er super moderne igen… Så det kiksede er gået af dem, og kommer ikke igen foreløbigt.

Du kommer heller ikke udenom de markante halskæder og øreringe her til vinter. Et look med markante smykker og hårpynt skaber et fedt rebelsk statement – og på en eller anden måde er det både maskulint og feminint – all at once.  /21

Vintermode 90’s style

De skønne 90’ere vender stærkt tilbage i vintermodens stilarter.

Sweatshirt + sweatpants, altså som et sæt! Det er ikke kun yderst behageligt at have på, du er helt med på den nyeste trend i disse bløde lækre sweatpants og sweatshirt.

Denim über alles

Denimtrenden fortsætter, og en fed denimjakke er oplagt som overdel – også selvom du er inde! Så kan du med fordel bruge den som overgangsjakke, når foråret er over os. Denim forbliver populært i hele 2021 også.

Se bloggen om denim her.

Generelt byder vintersæsonens modeluner på alverdens spændende, sjove og super fede stilarter, detaljer og farver. Og alle de ovenstående trends holder langt ind i 2021 – og muligvis længere…

Se mere om vintermode på Pinterest.

L Maae
Fashion writer & webmaster M A A E S T U D I O S

Tweenpiger & drenge- Hvad hitter i 2021?

Aktive Tweens.. Her er de bedste bud fra inderst til yderst.

Overtøjet skal være varmt, men samtidig cool, og tidsrigtigt. De kære tweens følger med, og spejler sig i allerhøjeste grad i det generelle modebillede. Hos Maae Studios, er tøjet designet i samarbejde med de kritiske tweens. Inputs til stil og funktionalitet for både efterår og vintertøj, er taget med i hele designudførelsen. Kvaliteten og pasformen er vægtet højt, samtidig med at bæredygtighed har spillet en væsentlig faktor.

Huerne er det helt store MUST for tweens. De elsker disse beanie huer, hvor der står enten et cool logo, men et statement som “We can change the world” er top fedt!

Gode investeringer i her til foråret:

hue til piger

Lilla- bliver FARVEN i 2021

Lilla er en yderst klædelig farve til os scandinavier her i vinter- tidlig forårstiden. Den giver det friske pust, og så gør det jo ikke noget at det er een af de store trendfarver i 2021. Både den lidt mørkere/blålige tone, men også pastellilla hitter.

Trendy lilla hoodie eller hættetrøje med statement til tweens

Overdele til Tweens str 8-14 år

forårsmode 2021

Gul- et sikkert valg til foråret

Man bliver i godt humør af farven gul. Den gule farve kan styles med både sorte bukser, jeans og offwhite sommer outfits. Se de mange modeller til Tweens.

Måske dette kunne interessere dig:

Dette kunne måske også interessere dig:

Sign up til MAAE STUDIOS VIP News

Eksklusivt til nye kunder:

Få 10% rabat på din 1. ordre!

(husk at tjekke “spam” i dine e-mails)

M A A E S T U D I O S bruger cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på websitet, samt til analytiske formål. Ved at fortsætte dit besøg, antager vi, at du godkender vores cookies.